hokhokheak fotopages

By: cik ecah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Apr-2008 01:35 Email | Share | | Bookmark
ang-ang





*kantuk yg lampau...


wohoo... my ketat buddy "rafiqa" dah satu opis wit me now..ngehhh...
hidupku kembali berbunga


Thursday, 3-Apr-2008 02:25 Email | Share | | Bookmark
melankoli



lokasi: biasa la.. putrajaya damai..tepi jalan..
situasi: ngah tunggu bob, aini n ben..sambil cubaan mengcall botak.




lokasi: bukit tinggi, pahang
situasi: hujan.. dan sesambil menjeling kat tourist yg bawak mark 1..haha




lokasi: dataran merdeka, kuala lumpur
situasi: panas nak mati.. ngah tunggu le tour de langkawi..
kredit to botak*


Tuesday, 1-Apr-2008 01:31 Email | Share | | Bookmark
warn..


*berhenti..
sangat sesak traffic di sana.



*i warn u..!!
macam tu la pak cik tu marah saye.. adeh... ampun pak cik




Thursday, 27-Mar-2008 01:16 Email | Share | | Bookmark
ainikukecewa..







*ptg smlm teman husaini aka turbovtec repeat sunset..
dah lama kami plan actually.. tapi ada jek aral melintang.. sellau atas factor cuaca la..but then smlm pon bukan masih rezeki dia..bersama ben kami shoot je la apa yg mampu.. sbb cuaca smlm
pon tak berapa cantik.. tapi dah jauh2 dtg tunggu la jugak kan.. sabaq na aini.. nnt aku teman hang lagi


Monday, 24-Mar-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
astro saye kene cut...















haih~jammed palotak.. astro elok lak kene cut ari sabtu itu hari... lagi berapa jam jek
konsert pertama AF nak launch..adeh... mmg bara.. salah sendiri la kan.. sape soh tak
bayar bill.. maleh nak amik bill kat umah lama tu yg x berbayor bill tu..
hari ahad abg meor bg sms die kate nak buat outdoor shooting kat area putra..
so ngan ahli2 biasa kami tag along abg meor dan pengantin.. sangat letih.. tapi seronot..
memang rejeki pengantin la.. dah habis shoot baru hujan turun..kalo nak ikut rekod sebelum
hari2 lepas... kol 3 dah start dah langit menangis...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net