hokhokheak fotopages

By: cik ecah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Sep-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
raNtai merdeka~ up penuh
















ke raNtai merdeka.. cuaca sejuk2 ais suam.. cik ecah bawak bob n ajun.. jumpe botak di sana.. juga kengkawam yg lain.. agak kurang happening.. taun lepas nye best agi kowt..


Tuesday, 2-Sep-2008 01:36 Email | Share | | Bookmark
aussie+rantai+merdeka






sekali arung jek la.. kang kalo wajim baru cik ecah up yg len..pose... letihhhh


Tuesday, 26-Aug-2008 01:26 Email | Share | | Bookmark
MAHA







ke MAHA on de 2nd day tu bersama ahli sua dalam 4 n bob de guru.. lepas guru abis kelas kami gerak ke MAHA. memandangkan gate masuk berdekatan jek ngan umah sayep jadi tak menjadi kesukaran sgt la bg kami nak ke sana.. naik tram pusing2.. org bayar..kami tak bayar.. sbb tak tau..da blk umah baca paper baru tau kene bayar upanya..haha..seb baik tak kene tendang dari atas tram. satu pengalaman yg best.. ke tempat pameran.. lega..ada aircond. bawak lidi pencungkil gigi pusing satu dewan pameran tu.. burrppp..kenyang perut suka hati..haha.. punya byk tester pelbagai makanan n minuman..eheh..nak test minuman tak guna la pencungkil gigi tu.. MAHA mmg best..
da nak blk pak lah baru sampai.. die da janji nak bg bonus kat cik ecah.. haha..


Monday, 25-Aug-2008 01:25 Email | Share | | Bookmark
seppain..seppaii









hampasgaaasss...
memula ingat nak shoot atas katil je la pasai ujan satu ari..skali da kol 9 guru roger ajak g gak.. sampai da lewat..sudahnye pacak tripod kat carpark..bunga api da letup2 atas kepala dah... ngah gelabah2 rintik air makin lebat..adeh payung lak takde..kental cover cik nik ngan plastik..bila rintik air dari langit makin rancak...huhu..dah kurang kental.. simpan cik nik lam beg gerak ke kereta..kang demam lak cik nik sayep..


Tuesday, 19-Aug-2008 06:50 Email | Share | | Bookmark
kelasik...lah sangat...




ada sape2 yg baik hati dan budinye nak bg camaera baru kat cik ecah??
haha..cik nik saye cam da nak rusak jek.. dah uzur sangat plak dah cik ecah nengok.. huhu..


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net